samenwerken

 

 

Voordat we aan de slag gaan, is het wel zo prettig om eerst even kennis te maken. Om er achter te komen of wij een match zijn, volg ik graag de volgende stappen. Tijdens ons kennismakingsgesprek gaan we dieper in op de voor ons beste manier van samenwerken, uitwisselen van gegevens, communiceren en gebruik van tools.

 

w

Kennismaken

Nadat we ons eerste contact via mail of telefonisch hebben gehad, plannen we een vrijblijvende kennismaking in. We kletsen wat en kijken of er een match is. Zo ja, brengen we jouw behoeftes in kaart en bespreken we hoe ik jou daarin kan helpen.

Voorstel

We stippelen een plan en een tijdspad uit en na afloop van het gesprek ontvang jij van mij een passend voorstel. Zijn we het samen eens? Dan ga ik voor je aan de slag!

Aan de slag

Ik voer de werkzaamheden uit vanaf mijn eigen werkplek. Tegenwoordig kunnen vrijwel alle werkzaamheden online uitgevoerd worden. We wisselen gegevens uit via de cloud, mail, Dropbox of andere handige programma’s. We hebben contact via (beeld)bellen op afgesproken momenten of via e-mail. Een WhatsApp mag je me natuurlijk altijd sturen en daar reageer ik zo snel mogelijk op. Tenslotte, hoe leuk ik mijn werk ook vind, ’s avonds en in het weekend ben ik offline.

Live-koffietje?

Yes please. Want ook al ben ik je virtuele supporter, ik vind het prettig om elkaar af en toe in levenden lijve te ontmoeten. Hoe vaak dat is, bepalen we samen aan de hand van onze samenwerking en jouw agenda. Samen inventariseren we waar we staan én, nog belangrijker, of we de juiste koers varen.

Samenwerken met mij, wat levert jou dat op?

 

efficiency

Samen verrichten we meer werk in minder tijd. En doordat je me enkel inzet wanneer het jou uitkomt, is er nooit sprake van verloren tijd. 

 

balans

Door dingen bij mij neer te leggen, kan jij het loslaten. Er ontstaat meer tijd en aandacht voor datgene dat op dat moment belangrijk is voor je.

bedrijfsgroei

Ik geloof in de winst van samenwerking: samen weet je meer en krijg je meer voor elkaar. 1+1=3. Bovendien levert het je geld op. Zet jouw tarief tegen die van mij en reken je winst uit.

flexibiliteit

Je doet alleen een beroep op me wanneer jij dat wilt. Al vanaf enkele uurtjes per keer of per periode. Dus geen verplichtingen en zonder gebonden te zijn aan een contract.

n

overzicht en structuur

Minder to-do’s. Meer ta-da’s. Een georganiseerde aanpak zorgt voor overzicht. En rust, in jouw hoofd en je office.

tijdbesparing

Minder afleiding, meer productiviteit. Jij kunt je weer focussen op datgene waar jij zo goed in bent.

kennis en professionaliteit

Samenwerken met mij is waardevol wanneer je zelf niet de juiste vaardigheden of kennis hebt. Met meer dan 17 jaar werkervaring aan zowel klant- als bureauzijde weet ik van de hoed en de rand. 

w

sparringpartner

Je hebt ideeën in je hoofd, maar weet je nog niet zo goed hoe je je ze aanpakt? Of vind je het gewoon prettig om bepaalde zaken even tegen iemand aan te houden en samen te bespreken? Je hebt behoefte aan een klankbord. Een collega of iemand om mee te sparren en te brainstormen. Die iemand dat ben ik.

Minder to-do’s, meer ta-da’s?