over mij

 

 

Hi,

Ik ben Christel Bazelmans. Als je me tegenkomt dan is dat naar alle waarschijnlijkheid ergens in het keigezellige Eindhoven waar ik samen met mijn vriend en twee kinderen woon. Winkelend, wandelend of -op een goede dag- hardlopend. Dat laatste zou ik van mijn sportieve ik vaker mogen doen, maar… genoeg daarover.

In de overige gevallen ga ik gelukkig wel voor de volle 100% op mijn doel af. En liever nog voor net iets meer, want ik ben een enorme perfectionist. Een eigenschap die mezelf nog wel eens in de weg staat, maar die zorgt voor de beste output. Doe er je voordeel mee ;-).

Ik ben een sociaal dier. Ik ga er graag op uit, liefst buiten als het even kan. Thuis kan ik me overigens ook prima vermaken. Ik gooi mijn interieur dan ook regelmatig om, likje verf hier en daar, nieuw behangetje. De drang om te veranderen en te vernieuwen verdwijnt nooit bij mij. 

Structuurmachine met creatieve achtergrond

Na afronding van mijn opleiding Communicatie in 2002 werkte ik als front desk manager, traffic coördinator, projectmanager en in diverse marketingcommunicatie functies bij zowel kleine reclamebureaus als bij grote organisaties.

Mijn interesse voor tekst en taal kwam in elke functie tot uiting en dus heb ik heel wat letters geschreven en (tegen)gelezen. Ik zette de puntjes op de i. Ik was de structuurmachine die elke afdeling nodig heeft.

Ook sloot ik regelmatig aan bij brainstormsessies waar ik intensief samenwerkte met ontwerpers en creatieven. Zij inspireerden mij en ik zorgde dat hun plannen uitvoerbaar werden. Ik zorgde voor structuur in hun ietwat chaotische brein. En dat is wat ik nog steeds het liefst doe: drukke, creatieve ondernemers een helpende hand bieden.

Creatieven

 inspireren mij.

virtual-assistant-06

Het roer om

Eenmaal de 40 gepasseerd, twee kids rijker en ruim 17 jaar te hebben genoten van de dynamiek, ervaringen, diversiteit en fijne collega’s wilde ik het anders. Rust in de tent. Minder rennen, meer balans en doen waar ik happy van word. Ik gooide het roer om.

Ik pakte het rigoureus aan. Ik nam ontslag. Zomaar in een keer. Ik trok zo hard aan de noodrem dat de mensen om me heen omvielen van verbazing. Maar stiekem bespeurde ik ook wel een tikkeltje jaloezie toen ik zei dat ik gewoon even rust pakte. En dat heb ik gedaan. Een jaar was de bedoeling. Het werden er twee. Want ondanks dat er eigenlijk helemaal geen planning was, wist corona deze toch aardig in de war te gooien.

De focus kwam plots geheel te liggen op mijn gezin en het thuisonderwijs. Tegelijkertijd werd het een periode van zelfreflectie en bezinning. Hoe pak ik straks de draad weer op? Wat ga ik doen? En voor wie? Eén ding was zeker: grip op mijn eigen werktijden en agenda én doen wat ik leuk vind, dat is wat ik wilde. Als ik anderen daarmee verder kan helpen, geeft dat ook nog eens heel veel voldoening.

Tackle your to-do’s

En zo geschiedde. In mei 2021 begon ik aan de opleiding ‘Start een succesvolle business als VA’ en kort daarna richtte ik mijn bedrijf ‘Tackled’ op. Daarmee werk ik nu als virtual assistant vanuit mijn eigen werkplek om startende en groeiende ondernemers te ondersteunen met alles wat ik aan werkervaring meeneem. 

Ik tackel jouw to-do’s, zodat jij kan focussen op de rest.

Wat zeggen anderen over mij?

"Christel is een ervaren communicatieadviseur met focus op inhoud en scherp op details. Tekstueel sterk, pragmatisch in haar aanpak en kritisch waar nodig. Flexibel en resultaatgericht. Maar bovenal een enthousiaste, leuke en gezellige collega met een flinke dosis humor. Dat maakt samenwerken met Christel erg prettig en levert kwalitatieve output op."

Claudia Vermeulen | Claudia Vermeulen Projectmanagement

"Met Tackled in de arm genomen hield ik tijd over voor andere zaken. Christel is een professional die tot in grote perfectie met haar werk om gaat. Ze is erg fijn in de omgang en denkt graag met je mee. Deadlines worden gehaald en zij weet zaken goed en duidelijk uit te drukken. Is verbaal sterk, heeft de gave van het woord."

Astrid van Bommel | Lunchcafé Nieuwland

"Christel is iemand die makkelijk contact maakt met mensen. Met haar verbindende persoonlijkheid krijgt ze veel zaken voor elkaar. Ze pakt alles snel op, niets is haar teveel en ze heeft mij in de periode bij DELA ook echt ontzorgd. Ze heeft een goede pen en krijgt daar ook echt energie van. Christel is een communicatieadviseur die ook met haar persoonlijkheid echt iets toevoegt aan een team. Ze geeft op een positieve manier kritische feedback."

Nienke van den Nieuwenhof | Manager Marketingcommunicatie DELA

 

"Christel is een goed voorbeeld van ‘plug-and-play’. In no time weet ze zich de werkzaamheden eigen te maken en ze vindt haar weg snel. Naast haar zorgvuldige manier van werken, denkt ze ook graag mee hoe dingen efficiënter kunnen."

Marisol Alvarez | Team Lead Event Management ASML

 

"Christel is superfijn om mee te werken. Flexibel, enthousiast en enorm goed in wat ze doet. Wat ik echt waardeer aan Christel is dat ze altijd extra moeite doet om kwalitatief werk te leveren; she goes the extra mile. Op deze manier wordt het werk dat ze aflevert nog beter dan ik van tevoren kon bedenken! De communicatie onderling verloopt altijd goed. Ik zou aan iedereen aanraden om met Christel te werken!"

Kyra Tamminga | Hashtag K | Social Media Marketing Agency